I denna fantastiska villa finns på övre plan 3  sovrum och 2 badrum.  I det ena sovrummet finns en bred dubbelsäng 180 cm och ett eget badrum. Detta sovrum har en härlig balkong med utsikt över Nerja och havet. De andra sovrummen är mindre varav ett har en 140 säng och det tredje är av enklare karaktär med  2 st enkelsängar.  Det finns AC i alla sovrum.

På nedre plan finns vardagsrum med Soffor och Samsung smart TV. Här finns även en mindre WC i anslutning till entren. Köket är välutrustad med ugn spis, kyl frys diskmakin, tvättmaskin och mikro samt vinkyl. Från matplatsen kommer Ni ut till en härlig terass där matgrupp och loungemöbler finns under martkistak vid behov. Här kan ni njuta av sol från morgon till Kväll. 

I trädgården finns även ett litet gästhus  ( Casita) där en familj kan bo. Denna är nyrenoverad och innehåller en dubbelsäng 140 cm samt en våningsssäng. Här finns AC och även egen kyl, WC och dusch samt mindre pentry med kyl och frys.

I trädgården finns ett härligt utekök med plast för upp till 10-12 pes. En mindre pool som är uppvärmd under vinter tid. 
 

priser

Vi samarbetar med HSA PropertyService i Nerja som sköter om huset och uthyrningen from Mars -22. Se denna länk för lediga perioder och priser, vila caroline Modern spacious villa in capistrano village - Nerja, HSA PROPERTY RENTALS - HSA PROPERTY RENTALS (rentalsunited.com)  
Sam och Ana  på HSA Property tar hand om er i Nerja och ser till att allt fungerar i huset.