villa Casa pauline

Vår villa, Casa Pauline med 10 sänplaser och privat pool ligger i det populära området Capistrano Village. Området har två gemensamma poolområden, poolbarer, restaurang, pub och affär. Det är ca 1 km att promenera till Burriana stranden som har ett stort utbud av vattenaktiviteter och restauranger. 
Till Nerjas centrum, Balcon de Europa är promenaden ca 2 km.
Husets markplan består av en större hall, toalett, vardagsrum, matplats och rymligt kök med diskmaskin. Skjutdörrar från matplats och vardagsrum till en större nybyggd terrass i söderläge här finns en bekväm loungegrupp under markistak och gasolgrill. Utanför terassen har huset en större trädgård med Pergola och egen privat pool 4x9 meter.
Huset har totalt 5 sovrum varav 3 st belägna på övervåningen alla med AC och. Två sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Här finns också två toaletter med dusch och tvättmaskin. Två av sovrummen har utgång till terass i söderläge och det tredje har egen balkong. Under Terrassen i markplan finns en nybyggd avdelning med 2 sovrum, ett med dubbelsäng och det andra med våningssäng samt egen dusch och WC. här finns även ett nytt service kök med kyl/frys, tvätt och diskmaskin.

loading...